Installateur R&O Adviseurs en Installateurs – Pascal van Hecke & Maikel Smit aan het woord

R&O Adviseurs en Installateurs is een technische dienstverlener die zich richt op het totaalspectrum van beveiliging. De organisatie werd opgericht in 2014 en is sindsdien gegroeid van 4 naar 23 medewerkers.

Op het kantoor van R&O in Oosterhout spraken wij met Pascal van Hecke en Maikel Smit. Pascal is reeds 23 jaar werkzaam in de branche en al sinds de oprichting actief bij R&O. Hij is verantwoordelijk voor de projecten, calculaties en inkoop en houdt zich daarnaast bezig met personeelszaken en management. Maikel is sinds 2017 werkzaam bij R&O waar hij zich met name bezighoudt met een stuk techniek en werkvoorbereiding. Ook is hij nauw betrokken bij het begeleiden van projecten en incidenteel houdt hij zich bezig met programmeerwerkzaamheden.

R&O biedt een compleet pakket van beveiliging met all-in service voor o.a. installaties, inbraakbeveiliging, camera bewaking en toegangscontrole. De organisatie richt zich op de zakelijke markt en dan met name op zorginstellingen en gemeenten.
Pascal geeft aan: “Wij zijn niet de standaard installateur, we zijn echt op advies, service en onderhoud gericht. Het voordeel van een klein bedrijf zoals dat van ons is dat we van elkaars expertise gebruik kunnen maken, de lijntjes zijn kort en dat maakt het uniek”. Daarnaast geven beide heren aan dat bij R&O plezier voorop staat en dat dit de basis vormt van het bedrijf. Jaarlijks organiseren ze dan ook diverse teamuitjes en borrels om het teamgevoel hoog te houden. Andere kernwaarden van R&O zijn: verantwoordelijkheid, respect, kwaliteit, innovatie, groei en klantgerichtheid.

R&O werkt voornamelijk met de producten van het Paxton Entry deurintercom systeem en met het Net2 toegangscontrole systeem. Momenteel wordt er ook meer gekeken naar de integratiemogelijkheden die geboden worden in combinatie met het Net2 systeem.
Wanneer we vragen naar de algemene ervaring met Paxton geeft Pascal aan: “Paxton is een degelijk product, heeft weinig uitval en met name over de service zijn we erg te spreken”. Ook geven beide heren aan dat de keuze op Paxton is gevallen vanwege het gebruiksgemak, de eenvoud en het overzicht dat met de producten gepaard gaat. Verder geeft Pascal nog aan: “Kleine dingen maken het verschil, en dat de support van Paxton na afloop terugbelt om te vragen of het allemaal gelukt is, dat is goud”.

Momenteel is R&O bezig met een groot project met Paxton producten bij een zorgverlener. Hier wordt een stukje toegangscontrole in combinatie met Entry deurintercom geplaatst op meerdere locaties. Ook staat er nog een leuk project op de planning bij het gemeentehuis in Oosterhout.

Pascal sluit af: “Paxton heeft het goed voor elkaar wat betreft service en techniek én is ook nog eens gevestigd in een mooie stad. Wat wil je nog meer?!”

Contactgegevens R&O Adviseurs en Installateurs:
Everdenberg 11D
4902 TT Oosterhout
Tel: 016-2769051
Website R&O Adviseurs en Installateurs