Entry v2.21

Essential Maintenance Update


Let op: belangrijke update!
Entry versie 2.21 bevat een essentiële audio-firmware-update die een verbetering biedt om verslechtering van de audiokwaliteit te voorkomen.

19 oktober 2020

Entry v2.21 – Essential Maintenance Update

Entry versie 2.21 bevat een essentiële audio-firmware-update die een verbetering biedt om verslechtering van de audiokwaliteit te voorkomen en is vanaf nu beschikbaar! Deze update kan worden uitgevoerd door installateurs of eindgebruikers die een Entry systeem beheren. Voor essentieel onderhoud en verbeteringen aan het Entry systeem adviseren wij de update zo snel mogelijk te installeren en uit te voeren.

Essential audio update
Versie 2.21 bevat een essentiële audio-firmware-update die een verbetering biedt om verslechtering van de audiokwaliteit te voorkomen.

Firmware downgrade stop
Deze versie voorkomt dat de firmware gedowngraded wordt wanneer iemand met een lagere versie verbinding maakt met panelen en monitoren.

Net2
– Bugfixes voor het bewerken en configureren van groepen

Paxton10
– Verbetering doorgevoerd voor communicatie met Paxton10
– Mogelijkheid toegevoegd om Entry panelen opnieuw op te starten via het Paxton10 systeem
– Mogelijkheid toegevoegd om handmatig panelen te zoeken in Paxton10

Deze softwareversie is bedoeld om ervoor te zorgen dat onze producten op een juiste manier blijven functioneren en voldoen aan de garantieperiode van 5 jaar.
Voor een eenvoudige installatie en update van de nieuwe Entry software hebben wij een stappenplan gemaakt, deze kunt u hier downloaden.

Download nu Entry versie 2.21