Distributeur SmartSD is door Paxton gekozen tot Distributor of the Year 2019.

SmartSD is distributeur van de Paxton toegangscontrole en deurintercom systemen. Jaarlijks wordt de “Distributor of the Year “ award door Paxton Benelux uitgereikt aan de distributeur die een mooie groei weet te realiseren, excellente support geeft en de Paxton producten snel uit voorraad kan leveren. De award werd uitgereikt aan Sales Director Stefan Schreurs door Stefan van der Velden, Regional Sales Director van Paxton Benelux. Vanwege de huidige Covid-19 situatie was de uitreiking dit jaar later dan normaal.

Voor het winnen van deze award is een goede samenwerking met het lokale Paxton team van groot belang. Ieder jaar zal deze award worden uitgereikt aan de distributeur die een mooie groei heeft gerealiseerd maar zich ook op een andere manier heeft weten te onderscheiden. Er wordt beoordeeld op 12 verschillende punten, waaronder omzet, omzetgroei, voorraadbeheer, supportkwaliteit, marketing activiteiten, leadgeneratie, salestools zoals de website maar ook de inzet van de distributeur om de Paxton toegangscontrole producten te promoten in de Benelux markt.

Over de distributeur

SmartSD is distributeur van oplossingen voor camerabeveiliging, toegangscontrole en inbraak- en branddetectie. SmartSD heeft meer dan 50 security professionals in dienst en vertegenwoordigt meer dan 40 A-merken.

SmartSD is een “toegevoegde waarde” distributeur met een toekomstgerichte visie en diepgaande kennis van zowel lokale markten als het wereldwijde aanbod. In nauwe samenwerking met A-merk fabrikanten helpen zij hun klanten telkens opnieuw de beste beveiligingsoplossingen te realiseren. Alle oplossingen die SmartSD levert zijn gebaseerd op gecertificeerde producten die hun waarde in de praktijk ruimschoots hebben bewezen. Een belangrijke toegevoegde waarde van SmartSD is de grote eigen voorraad aan courante producten en systemen, waaruit snel geleverd kan worden. Het magazijn is uitgerust met de modernste logistieke voorzieningen. 

Voor meer informatie over SmartSD  ga je naar: www.smartsd.com