Support op locatie

Bespaar tijd en voorkom ergernis

Support of inbedrijfstelling op locatie

Het vakkundig inbedrijfstellen van een toegangscontrole systeem draagt bij aan een optimale werking en een tevreden klant. De Paxton producten staan bekend om hun eenvoud en zijn zo ontworpen dat u als installateur dit eenvoudig zelf kunt doen. Mocht u toch liever hebben dat wij u deze zorg uit handen nemen dan kunnen onze collega’s er voor zorgen dat de inbedrijfstelling vlot en efficiënt verloopt.

U kunt altijd bij ons terecht voor gratis telefonische ondersteuning en het volgen van een gratis hands-on training zodat u eenvoudig de beste support kunt geven aan uw klanten.

Mocht u toch graag support op locatie wensen voor bijvoorbeeld een update van het systeem dan kunt u ons daar ook voor inhuren.

Inbedrijfstelling op locatie

• We controleren de geïnstalleerde hardware op juiste installatie
  • Installeren samen met u de software en richten deze in
  • Koppelen de hardware met de software
  • Importeren de gebruikers en leren de tags of kaarten in
  • Programmeren klant specifieke schakelingen
  • Installeren van de client software
  • Leveren het systeem met u naar wens van de klant op

Support op locatie

Ook kunt u altijd bij ons terecht voor gratis telefonische ondersteuning en het volgen van een gratis hands-on training zodat u eenvoudig de beste support kunt geven aan uw klanten.

Mocht u toch graag support op locatie wensen voor bijvoorbeeld een update van het systeem, een herinrichting of een storing waar we u telefonisch niet mee kunnen helpen dan kunt u ons daar ook voor inhuren. Bekijk onder aan deze pagina wat support op locatie door Paxton precies inhoud.

Kosten en tijden

U kunt ons per dag inhuren, een dag support kost €1185,- excl. btw en houdt in dat we tijdens kantoortijden werkzaamheden op locatie voor u komen verrichten. Kantoortijden zijn van 8.30 uur tot 17.00 uur. Hoeveel dagen u nodig heeft voor een inbedrijfstelling of service bezoek hangt af van de werkzaamheden en uw voorbereiding. Neem voor voorbereidingsadvies contact op met onze support afdeling.

In tegenstelling tot wat u gewend bent bij het aanschaffen van onze producten gaat u voor service op locatie een factuur ontvangen van Paxton Benelux en niet van uw distributeur. Wij kunnen ook geen producten voor u meebrengen, mochten deze nodig zijn zal u deze via uw distributeur moeten bestellen.

Voorbereiding voorafgaand aan de inbedrijfstelling

Om de inbedrijfstelling soepel te laten verlopen is het noodzakelijk dat alle installatie werkzaamheden afgerond zijn. Er dient altijd een medewerker van het installatiebedrijf aanwezig te zijn als het systeem in bedrijf wordt gesteld of als er service wordt verleend.

Om de Net2 software te kunnen installeren dient er een PC met de juiste specificaties aanwezig te zijn.

Wij adviseren om ruim voor aanvang van de inbedrijfstelling met de klant te overleggen over de gewenste programmering en inrichting.

Aanvragen inbedrijfstelling en support op locatie

Vult u alstublieft onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Type ondersteuning* InbedrijfstellingService

Hoe wenst u de factuur te ontvangen?* Factuur per postFactuur per email

Lees de algemene voorwaarden hier

Paxton Benelux BV neemt uw privacy zeer serieus en gebruikt uw persoonlijke informatie alleen om uw account te beheren en om producten, diensten en informatie te leveren (bijvoorbeeld Ondersteuning, Training, Nieuwsbrieven) die u bij ons heeft aangevraagd. Deze informatie wordt bewaard op een veilige plek en wordt niet gedeeld met derden. Lees hier het algemene privacybeleid van Paxton Benelux BV.

Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!